Ekstra ToS + Q&A

Herinde kan du finde nogle af vores ToS punkter. (Resten kan findes ved bunden af hjemmesiden)

* Det kræver man er 18 år, eller har fået lov af ens forældre/værge, før man bruger vores shop, vi står ikke til ansvar for folk under 18 der bruger vores shop.

* Det er valgfrit om man vælger at købe noget inde på shoppen, gør man det, har man ikke mere at skulle sige ifht. En normal spiller herinde, derfor skal man heller ikke føle sig hævet over reglerne.

* NightlifeRP forbeholder sig retten til, at til enhver tid at kunne lukke serveren, uden at skulle stå til ansvar for de køb der er lavet

* Ved CK beholdes intet - Dette gælder ligeledes Skip-kø el. Vip PLUS! mv.

* Ved brug af vores shop, vil der ikke være nogen fortrydelsesret, da det er en online-tjeneste, som der modtages med det samme.

* Går man ind og søger om refund, efter man har åbnet ens kasser som man har købt, medfører dette ban.

* Får man en nøgle, har man til den næst kommende fredag kl 05:55 til at få den brugt, ellers vil den give 25 millioner. - Får man noget man har i forvejen (Skip-kø el. nr) giver dette 6 mil. Pr. ting.

* Vi følger de retningslinjer der er lagt for dagen af CFX, hvis disse opdateres, følger vi med i opdateringerne, hvis nu at det en dag ikke længere er OK med custom-køretøjer, fra den rigtige verden, vil disse blive fjernet.

OBS: Lige pt. Kan der være en bug med at man modtager det købte 1,2, 3, 4 el. 5 gange ekstra - Gør man os ikke opmærksom på dette, medfører det også ban.

-- Q & A (Spørgsmål og svar)

Spørgsmål: Jeg har ikke modtaget noget ingame?
Svar: Hvis du ikke har modtaget tingene, er det fordi du skal logge ind på FiveM - Det gøre du ved at lukke spillet, også trykke på "Browser login" som ses på billedet forneden. Derefter modtager du automatisk tingene, næste gang du logger ind på serveren.

 f9bd57cffebfc2babfe1996c1d1e46a5e4b5188d.png


Spørgsmål: Hvor lang tid går der, før jeg har tingene?
Svar: Så snart du er ingame, går der ikke mere end 1-3 minutter, før du har tingene i din inventory.

Spørgsmål: Behøves jeg at være online?
Svar: Nej det gøre du ikke, men så snart du joiner (hvis du ikke er inde på serveren) så får du automatisk tingene få minutter efter.

Sidst opdateret d. 02/11-2022